Użytkownik
Moim zdaniem na serwerze jest byt ulatwiony zywot knighta po pierwsze dostaje on 80 hp za 1 lvl po 2 ma duzo nowych czarow po 3 sa mocno zwiekoszne damge i bronie + jest f atak
W tym przypadku knight na skillach 75 wali tyle w demona z giant sworda ile ja z SD. W chwili obecnej gram druidem i teraz jest mi bardzo cienzko expic bo zostala podniesiona cena Super SD .. Wczesiej i tak musialem jeszcze dokladac kase pomimo sprzedania lootu to teraz jeszcze zastlo podwyzszone to nie wiem jak bede wyrabial z kasa no ale bah =/ .. . wiekszosc sorcow i druidow przestala grac albo przezucila sie na knighta w chwili obecnej na serwerze jest okolo 5-6 aktywnch knightow a tylko 2 magow w tym ja... bardz obym prosil o rozpatrzenie mojego zazalenia i sprobowaniu zrobienia ruwnych szans dla kazdej profesji
Użytkownik
Dziekuje za rozpatrzenie mojego zazalenia ;]
Użytkownik
Dark Healerq DMQ u knighta nie ejst wogule powienkrzone, po 2 sorcy i druidzi dostaja po 70 many wiec to jest dobrze zrobione ;-)
Użytkownik
Knighter dopiero po moim zazaleniu zostalo to zrobione
Użytkownik
Teraz jest dobrze, tak jak Damc mówił na 20 lvlu ze skilem 50/50 knight leje tarantule z palcem w du...
Ostatnio edytowany przez Genius Pancerfaust (2007-09-01 12:54:10)
Może system nowych czarów coś zmieni . Sorc ma duże obrażenia, jednak dla obu pvp jest koszmarem, ze względu na koszt... Aktualnie na serwerze nie ma gracza, który by miał głowną postać druida.
Nowy użytkownik
Powinny Być po 2 trainery do skilowania.Uhy tansze z tego powodu ze nie ma zadnego druida na serwerze.Profesja Knight Powinna zostać jaka jest
Albo rybki, albo akwarium nie dam tańszych uhów bez zmniejszenia dmg i vice versa, bo zaraz zaczną biegać po hydrach knighty które solują je bez waste a taki biedny mag musi sporo manasów wytracić...
Zmiana ceny uhów, jakaś wielka nie może być bo wystąpi wyżej wymieniona sytuacja. Proponuję rozwiązanie pośrednie - cena uhów będzie wynosić w sklepie 500 gp za 5x, ale po wykonaniu długiego i trudnego questa.